Lär dig mer om marketing automation

Är du företagare? Då har du säkert hört termen marketing automation i något sammanhang. Men vad är det, och hur kan det hjälpa dig och ditt företag? Här får du en kort utbildning i vad marketing automation egentligen är. Läs vidare för att bli en bättre och smartare företagare.

Vad är marketing automation?

Säkert har du någon gång fått ett massutskick till din e-post med reklam. Troligen hamnar detta meddelande i papperskorgen ganska snart då det kanske både känns irrelevant och som skräppost. Med hjälp av marketing automation kan du skicka skräddarsydda mejl och sms till dina kunder. Det får dem att känna sig utvalda och sedda, något som kommer att öka din konvertering till köp. Här kan du läsa mer om marketing automation och hur du kommer igång med det på ett enkelt sätt.

Hitta en bra leverantör

För att kunna använda dig av denna typ av marknadsföringsform behöver du en leverantör av en programvara. Ungapped är en aktör som har just en sådan. Med deras hjälp kan du skicka allt från personliga mejl till sms till dina kunder utan att behöva anstränga dig. Idag använder sig alla större företag av denna typ av marknadsföring, något som du också borde göra.