Ett smidigt liv när du pluggar

Livspusslet kan vara som allra svårast att få ihop under den period du pluggar. Med studiemedlet får du en begränsad ekonomi och även om du extrajobbar kan det vara svårt att få pengarna att räcka till. En av de stora utgifterna är boendet, som ofta kostar väldigt mycket. Du kan välja att flytta ut ur stan och på det sättet både få bättre studiero och lägre utgifter. Köp bil hos Nissan så kan du lätt ta dig till föreläsningar, hem till kompisar, till fester och annat där du vill vara med.

Är närhet alltid bäst?

Länge har det känts självklart att det är bättre ju kortare avstånd det är till jobb eller studier. Med pandemin och distanslösningar har många börjat fundera på alternativen. Kanske vill du egentligen hellre bo på landet, om du tänker efter? Flytta dit, köp bil hos Nissan och få en lösning som passar dig bättre både vad gäller stress och ekonomi!

Miljövänligt med e-bil

Köp en bil hos Nissan som drivs av el, så får du ett mer miljövänligt alternativ än de bensindrivna bilarna. Olika miljövänliga sätt att framställa el finns redan, till exempel vågkraft som är mer skonsamt för naturen än vanlig vattenkraft. Med dagens miljömedvetenhet håller fler alternativ på att tas fram, så en elbil är en bil för en hållbar framtid. Kollektivtrafik är fortfarande det mest miljövänliga alternativet, men vill du hitta en billig bostad behöver du söka dig till de delar av landsbygden där kollektivtrafiken inte är särskilt bra utbyggd. Finns det bra kollektivtrafik är kostnaderna för bostäder också högre, eftersom det är enklare att bo där och pendla in till städerna. Det kan därför vara nödvändigt att köpa bil hos Nissan för att vardagen ska gå ihop, och väljer du en elbil får du trots allt en klimatsmart lösning.